Forum Terierkowo Strona Główna
Home - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Galerie - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Kawiarenka pod czapraczkiem
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 2363, 2364, 2365 ... 4004, 4005, 4006  Następny
 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terierkowo Strona Główna -> Kawiarenka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Flaire
Weteran


Dołączył: 14 Lut 2007
Posty: 10529
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Nie 20:13, 22 Mar 2009    Temat postu:

Hanik napisał:

A za dwa Tygodnie???? Jest kuchnia włoska... Może wtedy Laughing Laughing Laughing
Za dwa tygodnie są moje urodzinki, poza tym ireną mogę być, ale problem w tym, że nie za bardzo lubię kuchnię włoską... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Hanik
Gość





PostWysłany: Nie 20:17, 22 Mar 2009    Temat postu:

Flaire napisał:
Hanik napisał:

A za dwa Tygodnie???? Jest kuchnia włoska... Może wtedy Laughing Laughing Laughing
Za dwa tygodnie są moje urodzinki, poza tym ireną mogę być, ale problem w tym, że nie za bardzo lubię kuchnię włoską... Sad
Niestety francuska tylko za tydzień.... Cool


Zapomnialam, że Ty też kwietniowa baranica jesteś Wink
Powrót do góry
coztego
Gość





PostWysłany: Nie 20:48, 22 Mar 2009    Temat postu:

Jestem z siebie dumna szalenie Cool Pokonałam dzisiaj obrzydzenie i poszłam na długi spacer, a właściwie na dwa długie spacery, z każdym psiakiem z osobna. Ależ miały radochę Very Happy Ale pogoda jest paskudna Confused

Hanik, ja lubię włoską kuchnię, mogę być Ireną Cool
Powrót do góry
asher
Gość





PostWysłany: Nie 21:28, 22 Mar 2009    Temat postu:

Flaire, Hanik wy też barany? Brawo
Powrót do góry
Wind
Weteran


Dołączył: 17 Lut 2007
Posty: 4429
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie 21:31, 22 Mar 2009    Temat postu:

zima, zima, zima .... Sad

A na dodatek deszcz, wiatr i mizerne cisnienie Sad Czy kiedys sie to skonczy? Twisted Evil

Hanik, nie wiem jak to jest, ale w tych "bufetach" musi byc jakas magia Wink Wiekszosc uczestnikow wychodzi z takiego "jedzenia do syta" napakowana pod korek Very Happy A nazwa restauracji baaardzo mi sie podoba. Tak jakos romantycznie sie kojarzy Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Hanik
Gość





PostWysłany: Nie 21:45, 22 Mar 2009    Temat postu:

Wind napisał:
zima, zima, zima .... Sad

A na dodatek deszcz, wiatr i mizerne cisnienie Sad Czy kiedys sie to skonczy? Twisted Evil

Hanik, nie wiem jak to jest, ale w tych "bufetach" musi byc jakas magia Wink Wiekszosc uczestnikow wychodzi z takiego "jedzenia do syta" napakowana pod korek Very Happy A nazwa restauracji baaardzo mi sie podoba. Tak jakos romantycznie sie kojarzy Very Happy


Magia chyba polega na tym, że już samymi oczmi się najadasz jak to wszystko widzisz... Laughing

Tutaj strona restauracji Very Happy
[link widoczny dla zalogowanych]


Ostatnio zmieniony przez Hanik dnia Nie 21:47, 22 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
asher
Gość





PostWysłany: Nie 22:11, 22 Mar 2009    Temat postu:

Flaire, zasadzaj się na 10 kwietnia Very Happy
10.04.2009 "Sea Food"
Świeże ryby i owoce morza zarówno na bufetach zimnych jak i na gorąco. Degustacja świeżych ostryg, bufet sałatkowy i quiche ze świeżymi warzywami. Wybór deserów i domowych ciast.


Jest tylko drobny problem, [link widoczny dla zalogowanych] twierdzi, że 10 kwietnia imprezują Michał, makary i... Pompejusz
Powrót do góry
Hanik
Gość





PostWysłany: Nie 22:21, 22 Mar 2009    Temat postu:

asher napisał:
Flaire, zasadzaj się na 10 kwietnia Very Happy
10.04.2009 "Sea Food"
Świeże ryby i owoce morza zarówno na bufetach zimnych jak i na gorąco. Degustacja świeżych ostryg, bufet sałatkowy i quiche ze świeżymi warzywami. Wybór deserów i domowych ciast.


Jest tylko drobny problem, [link widoczny dla zalogowanych] twierdzi, że 10 kwietnia imprezują Michał, makary i... Pompejusz


Degustacja świeżych ostryg zdecydowanie nie dla mnie....

Dzisiaj spoglądalam na te galaretki w muszelkach z pewną dozą obrzydzenia...

Niektórzy smakosze robili siuurp siuurp i im to się wślizgiwalo do żołądka... Ja się zadowoliłam mulami... Bardziej smakowicie wyglądały....
Wink


Ostatnio zmieniony przez Hanik dnia Nie 22:22, 22 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Wind
Weteran


Dołączył: 17 Lut 2007
Posty: 4429
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie 22:34, 22 Mar 2009    Temat postu:

ostrygi tez nie bardzo Rolling Eyes Ale na quiche moglabym sie skusic Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Hanik
Gość





PostWysłany: Nie 22:41, 22 Mar 2009    Temat postu:

Wind napisał:
ostrygi tez nie bardzo Rolling Eyes Ale na quiche moglabym sie skusic Very Happy


Ten dzisiejszy był całkiem dobry... Miał pełno zielska w sobie z przewagą szpinaku...
Powrót do góry
Flaire
Weteran


Dołączył: 14 Lut 2007
Posty: 10529
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Nie 22:47, 22 Mar 2009    Temat postu:

A ja uwielbiam ostrygi, a ślimaki jeszcze bardziej. Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wind
Weteran


Dołączył: 17 Lut 2007
Posty: 4429
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: Warszawa

PostWysłany: Nie 22:51, 22 Mar 2009    Temat postu:

Hanik napisał:
Ten dzisiejszy był całkiem dobry... Miał pełno zielska w sobie z przewagą szpinaku...


szpinak brzmi bardzo kuszaco Embarassed Very Happy A jesli jeszcze sos do zapiekania jest lekki i nietlusty to juz miod w paszczy Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Hanik
Gość





PostWysłany: Nie 22:58, 22 Mar 2009    Temat postu:

Wind napisał:
Hanik napisał:
Ten dzisiejszy był całkiem dobry... Miał pełno zielska w sobie z przewagą szpinaku...


szpinak brzmi bardzo kuszaco Embarassed Very Happy A jesli jeszcze sos do zapiekania jest lekki i nietlusty to juz miod w paszczy Cool


Nie był tłusty... Podobno ta restauracja ma dobrego kucharza.... jeśli bym miala ocenić po dzisiejszym menu to rzeczywiście jest dobry...
Wlaściciel restauracji dziś opowiadał, że niedawno była kuchnia kresowa i przy okazji targów bursztynu mieli sporo gości z tamtych stron wlaśnie... Specjalnie przyjechali i z taką ciut ironią powiedzieli "Ciekawe co Polacy nam tu pokażą".... No i bardzo się zdziwili - oczywiście pozytywnie....

Ja też bylam w szoku, że taką restaurację mam w dzielnicy... Gdzieś na uboczu Gdanska..... W niedzielę trudno się tu dostać... W piątki na bufetach jest lużniej
Powrót do góry
Flaire
Weteran


Dołączył: 14 Lut 2007
Posty: 10529
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Nie 23:05, 22 Mar 2009    Temat postu:

Wind napisał:
A jesli jeszcze sos do zapiekania jest lekki i nietlusty to juz miod w paszczy Cool
Niestety, prawdziwy quiche to nietłusty nie jest, bo na śmietance, prawie zawsze ma też tłusty żółty ser, a w cieście - dużo masła. Smile Smak - lekki, ale rzeczywistość zapierająca krew w żyłach (dosłownie Wink ).

Ostatnio zmieniony przez Flaire dnia Nie 23:06, 22 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Czarna
Weteran


Dołączył: 14 Sty 2008
Posty: 12160
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Nie 23:08, 22 Mar 2009    Temat postu:

Normalnie głodna się zrobiłam... błagam, przestańcie o tym jedzeniu Confused

No i przypominam o głosowaniu na Jasia - to taki mały prezencik na jego "maleńkie urodzinki", bo skończył dzisiaj miesiąc Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terierkowo Strona Główna -> Kawiarenka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 2363, 2364, 2365 ... 4004, 4005, 4006  Następny
Strona 2364 z 4006

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB
Appalachia Theme © 2002 Droshi's Island