Dołączył: 21 Maj 2009
Posty: 468
Przeczytał: 0 tematów
Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 0:28, 23 Maj 2009 Temat postu:
Myślę że to jest do zrobienia
Niestety nie mam teraz pszeniczniaka na stanie - pozostała nienaruszalna rezerwa w postacji jednej butelki.
W takim razie - następną warką (odpowiednik miotu w piwowarstwie) będzie stout (typu guinness) bo to już było postanowione, a po niej lub równolegle będzie hefe-weizen!
Dołączył: 21 Maj 2009
Posty: 468
Przeczytał: 0 tematów
Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 14:40, 26 Maj 2009 Temat postu:
Moim zdaniem piwo z gotowca jest bardzo zacne. Robienie zacieru z ziarna to spora robota, a zysk na smaku chyba niewielki... Ale robię z ziarna bo mam warunki i lubię się tym bawić...
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach